Nieuwe medewerkers klantenservice

17 september 2021

Dag Alice!

Alice gaat ons verlaten. Zij heeft een baan gevonden als secretaresse bij een notariskantoor.

Alice, we gaan je vrolijkheid en gezelligheid missen. Bedankt voor je inzet bij de klantenservice en je was een geweldige assistente wat betreft de promotie van bloemen.

Veel succes met je nieuwe baan!

Klantenservice

We gaan Alice natuurlijk missen maar er is vervanging gevonden!

Omdat de fanclub van BabStar.nl steeds groter wordt is er ook op de klantenservice steeds meer werk. Er zijn dus meer handen nodig voor alle werkzaamheden.

Er is niet één nieuwe medewerker gevonden maar, het zijn er wel twee!

Wilt u kennis maken met de nieuwe meiden die u waarschijnlijk aan de telefoon al heeft gesproken?


Lees vooral verder en maak kennis met Babet en Anita.

Babet en Anita stellen zich voor

Graag stellen deze twee nieuwe medewerkers die de klantenservice gaan versterken zich aan u voor:

Babet

“Hi, leuk jullie te ontmoeten! Mijn naam is Babet en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man woon ik in het prachtige Katwijk, waar wij volop genieten van het strand en de zee.

Na het behalen van mijn diploma op het Wellant College in Rijnsburg ben ik aan de slag gegaan op de verdeling bij Flora Holland in Rijnsburg. Na twee jaar rondgereden te hebben op een truckje, was het tijd om aan het werk te gaan in de branche waar ik voor geleerd heb.

Na twee jaar gewerkt te hebben bij verschillende bloemenwinkels ben ik weer teruggegaan naar de winkel waar ik ook mijn stage heb gelopen tijdens mijn opleiding Bloem&Design. Hier heb ik de afgelopen 5 jaar met veel plezier gewerkt en heb ik veel geleerd over het maken van rouwwerk en bruidswerk.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn carrière, aan de slag bij Bab Star. Ik hoop dat ik u zo goed mogelijk mag en kan helpen met alles wat ik weet van bloemen en wat daarbij komt kijken. Tot snel!”

Anita:

“Hallo allemaal, mijn naam is Anita van der Klaauw, bijna 50 jaar oud, getrouwd en één dochter.

Ik heb een passie voor bloemen, het creatief bezig zijn, ik hou van de natuur en schilder graag.

Ik heb de bloemen opleiding gedaan in Oegstgeest en zo doorgestroomd naar het MBO in Rijswijk. Diverse bloemenwinkels, bloemengroothandels, in het ziekenhuis en in de banketbakkerij gewerkt maar nu weer terug in de bloemen! Waar ik heel erg blij van word!!”

Vragen? Bel met de klantenservice!

U ziet het, u kunt nog steeds met al uw vragen bij de klantenservice terecht. Anita, Babet en natuurlijk Marianne staan voor u klaar!