Lisianthus actie!

1 oktober 2020

Lisanthus aanbiedingen en gratis boek

Deze maand staat de mooie bloem lisianthus in de schijnwerpers en wat een geweldige verschijningsvormen heeft lisianthus tegenwoordig. Door selectie en veredeling zijn er veel mooie soorten beschikbaar!

Kijk ook eens op de website van Lisianthus, the special flower
Op deze speciale Lisianthus website zijn mooie foto’s te vinden en een overzicht van de beschikbare kleuren en vormen!

Inkoper John koopt deze bloemen ook vers bij de kweker in.
De aparte soorten en bijzonder mooie Lisianthus van: Montana Lisianthus en Lisianthuskwekerij Floralis zijn te vinden in de webshop.
Wilt u meer weten over de kwekers waar BabStar.nl mee samenwerkt? Lees dan hier, met een klik op de knop, de informatie van kwekerij Montana en Floralis

Lisianthus is in oktober bloem van de maand op de bloemenagenda. Inkoper John heeft in samenwerking met deze kwekers de komende weken speciale lisianthus aanbiedingen in de webshop. Houd de aanbiedingenmail goed in de gaten!
(Meer informatie over de bloemenagenda is te vinden op de website van BloemenBureauHolland en van Mooiwatbloemendoen.nl).

Gratis boek ‘Lisianthus, the special flower’

Namens de kwekers hebben we (zolang de voorraad strekt) een mooi boek beschikbaar in de webshop. Een dubbelzijdig te gebruiken boek met mooie foto’s van bruidswerk en rouwwerk.
U kunt er gewoon één mee bestellen met uw bloemenbestelling! Ze staan bij de lisianthus in de webshop en zijn gratis beschikbaar gesteld door de lisianthus kwekers.

“Bloemen spreken een eigen taal, dit hebben we ook weer echt gevoeld in de tijd dat alles ineens stil stond vanwege Corona, mensen konden elkaar niet meer knuffelen, dus gingen we dit doen door middel van een bloemetje te sturen. Echt mooi, daar kan ik dan weer ontroerd door raken. Ze spreken tot je hart en zo kunnen we elkaar op een nieuwe manier bereiken!”

Aldus Corine van Holst van kwekerij Montana Lisianthus

Dankbaarheid is de symbolische betekenis van Lisianthus. Dit maakt deze bloem uiterst geschikt is om te geven als teken van vriendschap!