Kleur kerst met bloemen

Voor kerstliefhebbers

Liefhebbers weten er alles van. Loop je deze tijd van het jaar bij een tuincentrum of bezoek je eerder in het jaar een kerstbeurs dan valt op dat er altijd vele trends zijn. Wat voor soort kerstliefhebber je ook bent, er is altijd wat te vinden wat bij jouw smaak past. Of je nu houdt van traditioneel, volop kleur, winters wit of rustgevend naturel, alles is verkrijgbaar.

Nieuwe trend: Bloemen

Maar wat nou als je denkt: ik heb genoeg rommel, dit jaar wil ik wel versieren maar niet te veel gedoe. En eigenlijk wil ik ieder jaar kunnen variëren. Heb je dan weleens aan bloemen gedacht?

Misschien is het wel een goed idee om jouw feestdagen kleur te geven met bloemen! Voor het echte kerstgevoel kun je bloemen combineren met coniferen- en kerstgroen.

Mooi boeket of guirlande?

Wat dacht je van een mooi boeket met amaryllis of met cymbidium, dat is toch prachtig! Tip: De lokale bloemist verkoopt geweldige bloemen en maakt de mooiste kerstboeketten.

Maak een mooie guirlande met groen en bloemen. Versier de eettafel met een mooi bloemen tafelstuk. Er zijn vele mogelijkheden.

Geef jouw feestdagen kleur met bloemen!

Met geuren en kleuren

Bloemen zijn er in vele kleuren en vormen én ze zijn vaak een week of langer houdbaar. Zo heb je jouw huis prachtig aangekleed in prachtige kleuren en met heerlijke geuren. Nog een voordeel: na de feestdagen is alles heel snel weer opgeruimd. Ideaal!

(Voor de bloemist: Uit onderzoek blijkt dat consumenten speciaal voor de feestdagen niet alleen graag een kerstboom in huis halen maar ook bloemen. Lees meer over dit onderzoek van Motivaction op de website van Bloemenbureau Holland).

Blijf op de hoogte van bloemen en producten in de webshop, volg ons op social media. U vindt ons onder andere op FacebookInstagram en YouTube