Doe mee Coniferen Kerst Challenge

29 oktober 2020

Het is er weer! Het geweldige coniferengroen. Eerst hebben dassen, hazen, konijnen, ongevaarlijke ringslangen, vleermuizen en heel veel vogels van het groen genoten. Uit deze heerlijke en gezonde natuur komen nu deze MPS A+ groensoorten.

Met de exclusieve en speciale conifeer groensoorten maakt u kerstdecoraties van een hoger niveau. De vormen, structuren en kleuren geven een grote meerwaarde en maken het u makkelijker om tot prachtige resultaten te komen!

Wij, bij babStar.nl, zijn al jaren fan van deze mooie groensoorten. Van rood leucothoe en groene conifeer tot blauwgroene juniperus, er is van alles verkrijgbaar om alvast in kerstsfeer te komen.

Samen staan we sterk!

Dit jaar wordt de kerstsfeer beïnvloed door alles rondom Corona, maar:…Samen staan we sterk!

Een klein lichtpuntje doet iemand goed, heel veel lichtpuntjes worden een stralend licht. Daarom hebben we samen met de coniferenkweker het plan opgevat om wensen van bemoediging te delen met de mensen om ons heen: Geef het door!

Doe mee en kom in kerstsfeer met coniferengroen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bloemisten die het leuk vinden om mee te doen aan deze Coniferen Kerst Challenge.

Bloemiste Jessica van Bloeiend Dronten ging alvast aan de slag met de opdracht en maakte een hart en een Selfie-wall voor mensen die buiten moeten wachten. Wat voor leuks ga jij verzinnen?

Ben je klant van Bab Star? Werk jij graag met coniferengroen of wil je er wel eens mee kennis maken? Geef je dan op om mee te doen! De eerste 20 aanmelders onder de klanten van BabStar.nl ontvangen gratis diverse bossen coniferengroen.

Coniferen Kerst Challenge

Maar… ben je geen klant van BabStar.nl en vind je het toch een leuke actie, doe dan mee!
Maak iets moois met coniferengroen, maak een filmpje met een boodschap en deel op social media met hastags: #samensterk #geefhetdoor #coniferenkerstchallenge

De actie gaat in november 2020 van start. (Vanaf donderdag 5 november 2020 ontvangen de 20 klanten van BabStar.nl hun gratis coniferengroen).

Geef het door!

‘Ik zaai wat ik nooit zal oogsten. Maar als jij er onder schuilen kan, is dat voor mij het allerhoogste. Alsjeblieft, geniet er van. Geef het door!’
(Lied van Rob Dekay)