De nieuwe webshop is live!

Nieuwe webshop Bab Star powered by Hoek flowers

Deze webshop is zeer gebruiksvriendelijk, het bestellen gaat eenvoudig en daardoor een stuk sneller. Naast dit gemak is de shop uitgerust met een aantal hulpmiddelen die speciaal voor u als bloemist zijn ontwikkeld. We lichten er hieronder een aantal uit.

Stel favorieten in en verbeter uw inkooptijd met 70%

Duizenden artikelen voorbij scrollen is een tijdrovende klus.

In de nieuwe webshop maakt u eenvoudig een Bloemen, Planten of Deco favorietenlijst aan door op de hartjes te klikken. Selecteer een top 100 of 500, wat u zelf wilt, en geniet van inkopen in een recordtijd.

Omdat de shop nu 24 uur per dag open is kunt u op een ander moment het overige assortiment bestuderen.

nieuwe webshop Bab Star Hoek flowers

Dagelijkse facturen met het gemak van een weekfactuur

U krijgt elke dag een factuur en aan het eind van de week standaard een duidelijke weekoverzicht met de specificatie voor uw boekhouding. Net als voorheen zal deze worden geïncasseerd.

Vol fust korting

In de nieuwe webshop ziet u nu direct het prijsverschil van een aankoop van een vol fust of een deel fust.

Meer gemak voor de Duurzame bloemist

Op het weekoverzicht komt zoals u gewend was een berekening van de aangekochte keurmerken zoals MPSA+ met de daarbij behorende percentages. Op verzoek kunnen we u, bij de jaarlijkse Barometer-controle een overzicht geven van uw behaalde inkooppercentages.

Top 100 weddinglist

Nooit meer verrast door prijs

Bruidswerk wordt vaak al maanden vooruit besproken, de prijzen van specifieke bruiloft bloemen zijn heel erg grillig en zorgen vaak voor een domper omdat ze op het moment suprême een stuk duurder zijn dan verwacht met als gevolg, weg winst.

In de nieuwe webshop kunt u nu gebruik maken van de top 100 weddinglist met vaste prijzen. Vanaf maart tot en met oktober, voor elke maand een.

Zoeken op Nederlandse namen

U zoekt ‘leeuwenbekken’ de webshop laat u alle Antirrhinum zien.

Het leven wordt steeds leuker want: De nieuwe webshop is live!

Bab Star powered by Hoek flowers

En nog veel meer extra’s

U leest er alles over in de nieuwsbrief die u onlangs hebt ontvangen. In deze nieuwsbrief vindt u ook uw nieuwe inloggegevens. Heeft u niets ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Allemaal prachtige mogelijkheden die duidelijk en helder herkenbaar zijn in de nieuwe webshop. Wilt u meer weten over de extra’s van Hoek flowers? Lees verder: