De kracht van verschillen

Evenementen met bloemen in de hoofdrol

Komend weekend zijn er diverse activiteiten rondom bloemen te beleven.

Fleuramour

Al eerder schreven we over Fleuramour. Een magisch bloemenevenement, echt de moeite waard om te bezoeken!
Lees hier meer: Magic 25 jaar FLEURAMOUR
Vrijdag 23 september is de start van dit bloemenfestival met de traditionele bloemenhoedjeswedstrijd.

Burendag zaterdag 24 september

Nog een activiteit om niet te vergeten: BURENDAG

Een dag van saamhorigheid en gezelligheid en zo’n dag fleurt natuurlijk helemaal op met bloemen! Er is altijd wel iemand in je omgeving die je in de bloemen kunt zetten! De buurvrouw die jouw planten verzorgt in de vakantie of die op je kinderen past als jij er even niet bent. Of de buurman die de planten in jouw tuin bijhoudt.

Dat verdient een bloemetje!

Fantastische herfstbloemen

Dit seizoen zijn er fantastische herfstbloemen. Wat een variatie aan mooie seizoensbloemen is er verkrijgbaar. Zet ze bij elkaar en je hebt een geweldig boeket. En dan merk je dat al die vormen en kleuren elkaar versterken, zoals bijvoorbeeld bij deze Hortensia, bladeren en bessen in herfstkleuren. De kracht van de verschillen!

Foto: hydrangeaworld.com

Omarm diversiteit!

Dat geldt niet alleen voor bloemen maar ook voor mensen. Een mix aan culturen verrijkt je leven. Omarm diversiteit! Je leest er alles over in het nieuwe themamagazine van 365 dagen bloemen. Deze week zit het magazine met nog andere informatie en verrassingen in een speciaal herfstpakketje bij uw bestelling.

Heel veel bloemenplezier!

Mocht u meedoen aan of bezoeker zijn van één van deze evenementen dan wensen wij u: Heel veel plezier! Bent u gewoon aan het werk in uw bloemenwinkel? Geniet dan van alle prachtige herfstbloemen om u heen.

Als laatste een boodschap voor iedereen: Bloemen houden van mensen. Haal ze in huis. De mooiste vindt u bij de bloemist bij u in de buurt!