BabStar.nl Skal gecertificeerd

26 januari 2021
Skal gecertificeerd

Wij gaan voor duurzaam en helpen u aan ‘goud’

Skal gecertificeerd: Onlangs heeft BabStar.nl een officieel biologisch certificaat ontvangen van Skal Biocontrole. Dit is een organisatie die er voor zorgt dat ondernemingen die biologische producten fabriceren of verhandelen, officieel gecertificeerd zijn.

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Bij BabStar.nl hechten we veel waarde aan het milieu.

Met dit Skal biologische keurmerk is duidelijk dat BabStar.nl voldoet aan de eisen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving om biologische producten te verhandelen.

Barometer Duurzame Bloemist

Vooruitlopend op de voorwaarden van “Barometer Duurzame Bloemist” hebben we in 2008 er al voor gezorgd dat de keurmerken zoals ‘MPS A’ en ‘Bio’ duidelijk zichtbaar zijn in onze webshop.  Hiermee ondersteunen we sinds die tijd de duurzame bloemist. Niet alleen met een mooi assortiment biologische en ecologische bloemen en planten maar ook met duidelijke percentages op de factuur (lees: BabStar.nl ook voor duurzaam).

Duurzame bloemist zit goed bij babstar.nl

En nu heeft BabStar.nl dus als eerste bloemen groothandel een Skal Bio Certificaat en is hiermee Skal gecertificeerd. Dit betekent dat u als duurzame bloemist goed zit als u uw inkopen via de webshop van BabStar.nl regelt!

Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht houden op de hele biologische keten in Nederland. Via toezicht houden, certificeren en informeren, zetten we ons in voor een aantoonbaar betrouwbaar biologisch product voor de consument.

Recyclen doen we samen

Maar dit betekent niet dat we nu met onze armen over elkaar gaan zitten, we doen er ook van alles voor en dat doen we samen met u!

Zo recyclen we alle plastic en karton wat meegeleverd is met uw bestelling. U kunt dit samen met het meermalig fust retour zetten. Voor het recyclen van plastic zijn speciale doorzichtige afvalzakken verkrijgbaar in de webshop. Lees hier hoe u het karton en plastiek kunt klaarzetten zodat onze chauffeurs het voor u meenemen: Afval recyclen

Samen voor duurzaam, lagere kosten voor u en een schonere wereld voor ons nageslacht