Bab Star powered by Hoek flowers

30 januari 2023

Op 1 januari 2023 hebben wij van Bab Star jr. en Ruben Hoek (CEO) de handtekening gezet onder een officiële samenwerking tussen Bab Star en Hoek group. Bab Star jr. gaat verder als Bab Star – powered by Hoek flowers.

Bab Star jr. kent u inmiddels al meer dan 25 jaar als inkoopservice voor de bloemist. Ons bedrijf heeft door uw vertrouwen en loyaliteit de afgelopen 25 jaar een continue groei doorgemaakt, iets waar wij als bedrijf en familie erg trots op en dankbaar voor zijn.

Groeien is fantastisch maar als je te hard groeit zoals wij de afgelopen jaren, dan loop je tegen allerlei grenzen aan. Denk aan het nodig hebben van meer ruimte, aanpassingen in de IT, de softwaresystemen en moderne logistieke middelen. In die fase zijn we nu beland.

Aanvullen en versterken

We zijn als familiebedrijf op zoek gegaan naar een bedrijf om mee samen te werken. Elkaar aanvullen en versterken was de gedachte. Zo kwamen we in contact met de Hoek group. In deze groep werken acht bedrijven samen, waarvan drie die zich net als ons hebben gespecialiseerd in het beleveren van bloemenspeciaalzaken maar dan buiten Nederland.

Daarnaast zijn er drie bedrijven die de import voor deze groep regelen met eigen vestigingen in Colombia, Kenia en Zuid-Afrika. De overige bedrijven verkopen de geïmporteerde bloemen aan exporteurs, retailbedrijven en bloemengroothandels zoals wij.

Al deze activiteiten zijn het afgelopen jaar samengebracht in een splinternieuw pand, voorzien van de allermodernste technieken uit onze branche. Alles wat betreft Hoek group is ingericht om bloemen op bloemistenniveau te verdelen en verzendklaar te maken.

Om met deze groep samen te mogen werken was geen keuze maar een pre! Uw en ons belang zijn hiermee voor de toekomst gewaarborgd.

Voordelen

Ik zal een aantal voordelen van inkopen bij Bab Star powered by Hoek flowers opnoemen:

  • Lagere prijzen van alle importproducten omdat de meeste schakels er tussenuit zijn.
  • Nog groter assortiment van vooral bijzondere en exclusieve bloemen die voor 85% rechtstreeks van de Nederlandse kweker komen.
  • Mogelijkheid om straks te kopen bij de retailtak voor de prijsknallers!
  • Minder manco’s door de volledig geautomatiseerde interne logistieke processen met zeer geavanceerde controlesystemen.

Met deze stap maken we een enorme sprong vooruit. Verder verandert er niets; Alles blijft zoals het is, met dezelfde meiden van de klantenservice en de administratie, levering van bloemen op water door dezelfde chauffeurs en dezelfde verkopers die u bij tijd en wijle een bezoekje brengen.

Alles blijft zoals het is, voor u verandert er niets!

Bab Star powered by Hoek flowers

Powered by Hoek flowers

U zal, net als ik, apetrots zijn dat wij samen met u deel uit mogen maken van deze groep. Met deze stap, powered by Hoek flowers, leggen we een basis voor een goede toekomst waar het belang van de bloemist voorop staat. We zijn en blijven dé inkoopservice voor de bloemist: Bab Star – met als extra: de power van Hoek flowers.

Bab en Mariëtte Star

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest

Het laatste nieuws over Bab Star powered by Hoek flowers leest u hier: