Nieuwjaarswens 2022

Laatst gewijzigd: 20 april 2024

Beste bloemisten

Allereerst wil ik u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf het afgelopen jaar en natuurlijk wens ik u een fantastisch en vooral gezond 2022 toe (ook namens mijn vrouw, kinderen en alle medewerkers).

Terugblik 2021

2021 was een bijzonder jaar en bovendien ons Jubileumjaar. We hebben ons best gedaan u zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten, met allerlei cadeautjes, een nieuwe website, een webshop met betere functies en een ‘Bab Star Magazine’.

Van dit magazine is ook een digitale versie te lezen met nog veel meer leuke informatie. Heeft u dit digitale magazine nog niet bewonderd? Klik op de knop en beleef ons en onze activiteiten op leuke filmpjes live op uw telefoon of pc-scherm.

Helaas moesten we de laatste week voor kerst weer in een lockdown (in Nederland), maar we hopen oprecht dat die half januari weer voorbij is en de consumenten de bloemenwinkels en tuincentra weer met plezier kunnen bezoeken.

Nieuwjaarswens 2022

Wat de ontwikkelingen ook zijn in 2022 het komt altijd aan op creativiteit. Gelukkig een eigenschap die bloemist eigen is. Maak mooie dingen, eventueel met minder bloemen. Hierdoor blijft het betaalbaar, zonder dat u marge inlevert.

Wij hebben ons goed voorbereid op 2022, we willen tenslotte de beste blijven. Daarom hebben we geïnvesteerd in extra vervoerscapaciteit met speciale nog zuinigere auto’s, software aanpassingen om bepaalde manco’s uit te sluiten, een extra inkoper om wereldwijd contacten te leggen met kwekers en meer werkruimte zodat we efficiënter kunnen werken.

Alles om het mogelijk te maken ons bloemistencollectief te versterken en te vergroten. Zo houden we gezamenlijk de kosten laag.

Met deze nieuwjaarswens 2022 wil ik met u proosten op een voortreffelijk jaar en goede samenwerking in dit nieuwe jaar!

Nieuwjaarswens 2022

Ik wil met u proosten op een voortreffelijk jaar en goede samenwerking

Nieuwjaarswens 2022

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest