Herfst

Laatst gewijzigd: 4 juni 2023

Het is herfst, de zomer is voorbij. Langzaamaan wordt het koeler. We gaan meer naar binnen. Maar als we dan naar buiten kijken, is het verbazend wat er allemaal verandert in dit seizoen.

Een kleurrijk seizoen

Het blad aan de bomen verandert van groen naar de meest mooie tinten rood, oranje en geel. Bessen en andere vruchten die aan bomen en struiken zitten, krijgen steeds meer kleur en er verschijnen paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren. Ondanks dat er in de het najaar minder bloemen bloeien, is de herfst al met al een kleurrijk seizoen.

Haal de herfst in huis

Niet alleen buiten kunnen we hiervan genieten, maar ook voor binnen zijn er prachtige bessen-, appel- en rozenbotteltakken te vinden bij de bloemenwinkels. Als we dan toch binnen zitten omdat het koud en nat is buiten, halen we dit mooie seizoen toch gewoon naar binnen.

Tips

  • Tip voor mensen met groene vingers: Veel bloemisten geven workshops met prachtige bloemen en andere producten van het seizoen.
  • Tip voor mensen zonder groene vingers: Bij de bloemist in de buurt zijn de leukste herfstcreaties te vinden.

Dat wordt genieten!

Ga aan de slag met de vele rozenbottels, bessen en andere materialen. De herfst heeft veel te bieden!

Geniet vooral met volle teugen want, voor je het weet staat Kerstmis weer voor de deur.

Herfstseizoen

Bessen en bottels

ROZENBOTTELS

Herfstseizoen zonder rozenbottels, dat kan natuurlijk niet 😉

Daarom staat de webshop vol met Rosa!

Ze zijn er in alle soorten en maten. Hier wat foto’s van Rosa Fair Jewel, Rosa F Autumn Joy en Rosa Prinsberry fire

Natuurlijk staan er nog veel meer in de webshop, onder andere Rosa Corallo Orange Red van 80, 90 en 100 cm! En met grotere bottels: Rosa Sensationel (55 en 60 Cm) en Rosa Pumpkin 60 Cm

Rosa Fair Jewel 70 Cm
Rosa Fair Jewel 70 Cm
Rosa Prinsberry Fire 50 Cm
Rosa F Autumn Joy

Wist u dat rozenbottels familie zijn van de appel? Rozenbottels zijn dus ook eetbaar. Maar de rozenbottels die in de webshop staan, staan daar vooral vanwege hun sierwaarde. En ze zien er dan ook geweldig uit! Alle takken vol met mooie glanzende rood oranje besjes.

Nog even dit…

Wist u dat er niets rijmt op herfst? Maar we kunnen natuurlijk altijd zelf een woord verzinnen… 😉

Als ’t blad verkleurt van groen naar geel, oranje, rood, dan is het herfst. Want in dit seizoen is de natuur namelijk op haar verfst.