Geef kleur aan je wereld met Phalaenopsis!

Laatst gewijzigd: 2 juli 2022

In 2020, in corona vakantietijd deden bloemisten mee aan deze actie rondom de exotische bloem: Phalaenopsis. Lees hier de informatie van de actie en wordt (opnieuw) geïnspireerd!

Phalaenopsis-actie 2020

De wereld is nog steeds in de ban van het Corona-virus maar zo langzaamaan komt er wat meer ruimte om elkaar te ontmoeten, om met elkaar te wandelen, te sporten, ergens te gaan eten of een drankje te drinken.

Vakantie vieren dicht bij huis

De zomervakantie komt er aan en wordt wel gevierd maar dan dichter bij huis. Veel mensen blijven in Nederland en vieren hier vakantie. We hopen maar dat het deze zomer een zonnige zomer wordt!

Tip voor de bloemist

Nu er wat betreft de intelligente lockdown wat meer mogelijk is hebben wij de volgende tip voor de bloemist:

Maak van je winkel een vakantieoord met mooie orchideeën zoals bijvoorbeeld de exotische Phalaenopsis.
Hoe leuk is het om je vaste klanten weer eens te zien en te spreken en er is in juni een phalaenopsis-actie voor klanten van BabStar.nl in samenwerking met Ichtus Flowers!

Nederland, Steendam, 09-06-2020. Machien van den Berg heeft met Orchideeën verschillende creaties gemaakt.

Maak van je winkel een vakantieoord!

Nodig de buurt uit om jouw winkel-in-tropische-sferen te komen bekijken en een (alcoholvrij) drankje te drinken(natuurlijk op gepaste afstand). Kondig het aan in de locale media en bij je fans op Facebook en Instagram.

Zet een tuinstoel buiten, in een tropische setting, met mooie planten en bloemen en laat mensen  “vakantiefoto’s” maken.

Maak een aanbieding om het tropische gevoel ook mee naar huis te nemen in de vorm van een vaasje met orchidee Phalaenopsis en vertel er bij dat deze bloem heel lang meegaat, je kunt er superlang van genieten!

Maak van je winkel een kleurrijke tropische bestemming dicht bij huis en betover je klanten met deze sierlijke, exclusieve en sterke bloem.

Nederland, Steendam, 09-06-2020. Machien van den Berg heeft met Orchideeën verschillende creaties gemaakt.

Maak er een verhaal van, hier volgen wat suggesties:

Vakantie thuis? Waan jezelf op een tropisch eiland met vlinderorchidee Phalaenopsis; een prachtige exotische bloem.
Geef kleur aan je wereld!

Vacation of stay-cation?

De vakantietijd komt er aan; al wordt het vieren van vakantie best wel vreemd dit jaar. Veel mensen hadden een vakantie gepland naar een warm vakantieland of  een ver exotisch oord, maar de vraag is nog steeds of dat er in zit dit jaar.

Nederland, Steendam, 09-06-2020. Machien van den Berg heeft met Orchideeën verschillende creaties gemaakt.

Om toch in vakantiestemming te komen is het misschien een goed idee om het thuis gezellig te maken. Maak van je huis en tuin een tropisch paradijs. Hang een hangmat op in de tuin om heerlijk ‘zen’ te worden. Maak tropische drankjes, met of zonder alcohol, in een mooi glas versierd met een suikerrandje en zet er een gezellig rietje of parasolletje in.

Waan je op vakantie. Vertel iedereen dat je naar Balkonië gaat of naar Playa del Balcona. Naar Costa del Jardin of Hintergarten, naar Rundhausen vlak achter Køkedør en maak er een feestje van.

Bloemen maken blij!

Om dat voor elkaar te krijgen kun je je huis of tuin met tropische planten en bloemen versieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi boeket of mooie vaas met Phalaenopsis, de vlinderorchidee?

De phalaenopsis is een mooie exotische bloem in geweldige kleuren, zet er een paar in je huiskamer, en je huis verandert in een exotisch oord!

Haal gewoon het vakantiegevoel naar je toe met vrolijk gekleurde Phalaenopsis en andere orchideeën. Mooie bloemen daar wordt je toch blij van?!

Geen vakantiestress

Niet op vakantie gaan heeft ook zo zijn voordelen: je hebt geen last van vakantiestress… en zeker niet met allemaal mooie orchideeën,  zoals de Phalaenopsis, om van te genieten! ?

Zegt het voort: “Phalaenopsis, geeft kleur aan jouw wereld!”

Phalaenopsis-actie bij BabStar.nl

De Phalaenopsis-actie in samenwerking met Ichtus Flowers is gestart.

Hou de Sociale Mediakanalen van BabStar.nl in de gaten! Volg de hashtags: #phalaenopsis #babstarpuntnl #ichtusflowers

Klik op de knop en lees het laatste nieuws over de actie met phalaenopsis:

Foto’s: de Takkenwijven en Ichtus Flowers