De favoriete bloem van…

Laatst gewijzigd: 29 september 2022

Als je elke dag met bloemen te maken hebt, dan zie je aardig wat verschillende soorten voorbij komen.
Iedereen heeft een andere smaak, dat maakte ons nieuwsgierig; wat vinden onze medewerkers nou mooie bloemen. Wat is hun favoriete bloem of plant?

Jente

Jente haar favoriete bloem is de Lelie. Ze kiest voor de lelie vanwege de schoonheid die van binnen zit. Als de bloem dicht zit, krijg je dat niet mee, maar als zij open gaat ontdek je hoe mooi de lelie is.

Mike

Hoewel Mike de hele dag tussen de planten staat, koos hij toch voor een bloem, toen wij hem vroegen naar zijn favoriete bloem of plant. Hij koos voor de Delphinium; daar wordt hij blij van. Hij vindt deze bloemen tof om hun mooie volle paarse kleur.

Jessica

Jessica maakt iedere dag de mooiste boeketten. Dan begrijp je natuurlijk wel dat zij eigenlijk van alle bloemen houdt. Maar als zij moet kiezen is de Ranonkel haar favoriet. Volgens Jessica heeft de Ranonkel iets wat andere bloemen niet hebben, die is echt bijzonder!

Alice

Alice is echt een fan van de Pioenrozen. Ze vindt het mooi om te zien hoe de knoppen uitkomen en gaan bloeien. Daarom zijn de bloemen haar favoriet.