fbpx

Maak kennis met: Star*Select*Planten*

Geplaatst op 03-01-2019

Woensdag Plantendag

woensdag plantendag!
De groene trend ontwikkelt zich heftig. Er is geen designer of binnenhuisarchitect die niet meegaat met de groene trend.

Wij zien het aan uw planteninkoop deze is de afgelopen twee jaar onstuimig gegroeid!
Tijd voor een nieuw initiatief:  Star*Select*Planten*

Waarom? Bestaande groothandels lijken steeds duurder te worden
en voorraad houden van planten zorgt voor verlies van kwaliteit.

Hoe gaan wij te werk en wat zijn daar de voordelen van voor u en ons: We bundelen het inkoop volume door de planten van ons collectief één dag per week uit te laten leveren. Dit gebeurd elke week op woensdag met vertrek woensdagnacht, donderdag in uw winkel. U kunt natuurlijk ook kiezen voor vertrekdag donderdag of vrijdag, dan blijven de planten hier nog even wachten.

Het voordeel is dat we betere prijzen af kunnen spreken en door het grotere volume besparen we op het transport van en naar de kwekers. 
We houden zelf geen voorraad aan wat betekend dat de planten tot het laatste moment bij de kweker blijven, onder de allerbeste omstandigheden, tot het vertrek naar uw winkel.
Onze auto’s hebben een goed verwarmde laadruimte tot wel 20 °C waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Star*Select*Planten

Ondertussen zijn al een groot aantal kwekers beschikbaar op het platform van Star*Select*Planten. Het aanbod is zeer divers. Van mooie grote groene en bloeiende planten tot kleine vetplantjes in een modieus en decoratief potje, van gewone moderne planten zoals de pannenkoekenplant tot exclusieve aparte soorten zoals bijvoorbeeld de mimosa of een citroenplant. Er is van alles beschikbaar.

En nog steeds worden er kwekers, die voldoen aan uw en onze kwaliteitsnormen, benaderd om aan te sluiten en natuurlijk bedingen wij de beste prijzen voor u.

Betekend dit dat we stoppen met de samenwerking met Waterdrinker en Megaplant?
Nee, daar kunt u de andere dagen gewoon blijven bestellen als u nog een aanvulling nodig heeft.
Zoals u gewend bent kunt u elke dag op ons rekenen zowel voor planten als ook voor uw bloemen.

U vindt de Star*Select*Planten* in de webshop onder de Plantenvoorraden.