fbpx

Maak kennis met de klantenservice van BabStar.nl

Geplaatst op 23-11-2018

Kent u de dames van de klantenservice al?

Op een doordeweekse ochtend namen Ciska en Henny een kijkje bij de klantenservice.

lees hier het hele verhaal

U heeft de dames waarschijnlijk al eens aan de telefoon of via de chat gesproken maar wij willen onze medewerkers op de klantenservice toch ook graag even officieel aan u voorstellen:

Daniëlle Star

Daniëlle is de oudste dochter van de familie Star. Zij woont samen met haar vriend en kat in Rijnsburg. Vroeger heeft zij ook gewerkt in de bloemenwinkels van haar opa en is groot geworden tussen de bloemen. Daarna is zij in de horeca terecht gekomen en had daar verantwoordelijke functies. Ondertussen werkt ze al weer een heel aantal jaren bij BabStar.nl en is zij is van alle markten thuis, niet alleen binnen de klantenservice maar ook op andere gebieden draagt zij graag haar steentje bij.

Marianne Verhave Star

Marianne is de jongere zus van Daniëlle. Zij is getrouwd, woont ook in Rijnsburg met man en dochter van 1 jaar. Ook haar werkverleden ligt in de Horeca. Zij heeft verder een opleiding gedaan om Bloemist te worden en heeft een aantal jaren in een bloemenwinkel gewerkt. U ziet het ook Marianne is van alle markten thuis. Het boekettenteam wordt in drukke tijden dan ook vaak ondersteund door Marianne.

Trea Ouwehand

Trea werkt sinds kort op de klantenservice. Zij komt uit Katwijk is getrouwd en is moeder van drie meiden die allemaal fanatiek hockeyen.  Daarom is Trea heel actief bij de Hockeyclub en regelt zij van alles en nog wat voor de club.
Ook is zij heel creatief! Maakt meubels en tuinmeubels, maakt lampen en hangt die dan ook nog zelf op. Bakt lekkere cake en maakt heerlijke pastasalade. U begrijpt natuurlijk wel dat wij héél blij zijn met Trea!
Maar we hebben natuurlijk vooral aan onze klanten gedacht: Zij heeft heel veel ervaring in de bloemen opgedaan bij verschillende bedrijven en staat u graag met raad en daad te woord bij de klantenservice van Bab Star.

Deze dames staan voor alle vragen, bestellingen en het oplossen van problemen voor u klaar!

Bekijk hier wat zij zelf vertellen over de klantenservice

De klantenservice van BabStar.nl is top!! Bedankt dames!