fbpx

Kom inspiratie opdoen tussen het coniferengroen!

Geplaatst op 09-10-2019

Verplaatst naar volgend jaar!!!

Helaas kan deze inspiratiemiddag en demonstratie van zondag 3 november niet doorgaan! We gaan ons best doen om volgend jaar oktober 2020 een nieuwe spectaculaire inspiratiemiddag met coniferengroen te organiseren!

Uitnodiging: bezoek kwekerij Andromeda!

Ieder jaar hebben we rond deze tijd een overleg met leverancier Andromeda van het coniferengroen. Coniferengroen; Een product wat heel goed past bij de komende winterperiode en de Kerst. Een product wat in onze ogen een beetje ondergewaardeerd wordt want het is ontzettend mooi, heel lang houdbaar en het past goed bij Kerst als basis voor vele bloemwerken. Het is beschikbaar in zeker wel 50 tinten groen 😉 mede daardoor veelzijdig te gebruiken (en het ruikt ook nog lekker)!

Dus…hebben we iets nieuws bedacht, voor onze klanten en andere belangstellenden, waar u heel veel profijt van kunt hebben!

U kunt namelijk zelf rondkijken op de kwekerij van Andromeda onder leiding van Wim Steman en alle coniferengroensoorten daar zelf bekijken en voelen én er wordt ook nog eens een inspiratie workshop geven!

Ook voor de duurzame bloemist

De kwekerij is landelijk gelegen bij de Loodrechtse Plassen en echt de moeite waard om te bezoeken!

Al het groen heeft MPS-A+ keurmerk en is dus ook zeer geschikt voor de duurzame bloemist.

Tip: Bezoekt u de GTC-dagen van Waterdrinker op zondag 3 november? Dan kunt u dit mooi combineren met een bezoek aan kwekerij Andromeda!

Kosten:

Het bezoeken van deze middag is speciaal voor klanten van BabStar.nl en andere belangstellenden helemaal gratis!

Adres: