fbpx

Achter de schermen bij de inkopers

Geplaatst op 24-10-2018

Een kijkje achter de schermen bij de inkopers

Altijd al willen weten hoe de bloemen in de webshop komen bij BabStar.nl?

Ciska en Henny namen poolshoogte en gingen een ochtendje(héél vroeg!!) mee met de inkopers. Wat hebben zij met die bloemen te maken? Wat doen zij nou precies?
Lees hier het hele verhaal

Wij stellen de inkopers graag aan u voor:

Inkoper Peter

Komt uit Rijnsburg. Zit van jongs af aan al in de bloemen. heeft een bloemenlijn gehad samen met zijn broer waarvoor hij zelf altijd de bloemen inkocht. Is nu zelfstandig inkoper en koopt bloemen in voor onder andere Bab Star. Peter loopt iedere dag langs de rijen bloemen in de aanvoercel van FloraHolland. Kijk hier mee met inkoper Peter.

Inkoper John

Komt uit het Noord Hollandse Egmond aan zee. Zit van jongs af aan al in de bloemenhandel. Heeft eerst met familie en later zelf een bloemenwinkel gerund in Egmond aan Zee. Stond ook met een bloemenkraam op markten in Wormerveer en Den Helder, kocht daarvoor altijd zelf bloemen in.
Is gestopt met de bloemenverkoop en is nu inkoper voor Bab Star. John koopt ook veel producten (o.a. rozen, anjers, alstroemeria) direct in bij de kweker. Hij brengt regelmatig een bezoekje aan kwekers en productbijeenkomsten om zo op de hoogte te blijven van  nieuwe ontwikkelingen en nieuwe soorten. U vindt deze bloemen in de webshop onder: Star Select+++ en bij: Vers van de kweker.

Inkoper Bab Star sr.

Is een echte Rijnsburger. Opa Bab Senior zit zijn leven lang al in de bloemenhandel. Wilde na zijn pensionering niet achter de geraniums gaan zitten en koopt daarom nog steeds bloemen in voor Bab Star jr.. Hij zorgt ervoor dat er een mooi assortiment gerbera’s en germini’s in de webshop staat.

Inkoper Jeffrey

Jef is de jongste inkoper bij BabStar.nl en komt ook uit Rijnsburg. Hij zit elke dag aan de klok, is opgeleid door Peter en John. Jeffrey komt uit een familie met een hele lange bloemengeschiedenis. Zijn opa was kweker en had daarnaast een eigen bloemenkraam op de markt in Utrecht. Jeffrey zijn tante staat daar nu. Jeffrey is op zaterdag te vinden achter zijn bloemenkraam (bloemen van Jeffrey) op de markt in Den Haag.

Bekijk hier hoe het inkopen van bloemen aan de klok in zijn werk gaat.

  

Bedankt mannen voor de leerzame ochtend! Weer wat wijzer!

Ciska en Henny