Inkopen bij BabStar.nl een goede koop

Samen werken en samenwerken in bloemen: U bespaart tijd en geld!

Inkopen bij BabStar.nl ontzorgt. U koopt alles; bloemen, planten en bloemisterijartikelen, in één keer in. U hoeft de deur niet uit en regelt al uw inkopen in één keer waarmee u veel tijd en dus geld bespaart!

Als inkoopservice voor de bloemist leveren we alles tot in uw winkel.
Alles: bloemen(op water geleverd), planten en bloemisterijartikelen, wordt in één keer bezorgd. Hiermee doet u een goede koop!

Klantenservice is top!

Wat we zeker wél zijn is: de leukste bloemengroothandel met de beste klantenservice. De veren waar we dan ook graag mee pronken zijn die van de klantenservice, die is bij BabStar.nl namelijk top!

Voor al uw speciale bestellingen, vragen en opmerkingen kunt u bij de dames van de klantenservice terecht. Zij regelen uw bestellingen, geven antwoord op uw vragen en staan altijd voor u klaar.

Bij BabStar.nl staan kwaliteit en service voorop

En daar bovenop ontvangt u 100% garantie op versheid en kwaliteit! Kwaliteit en service zijn dan ook belangrijke pijlers van ons bedrijf.
Vooral de kwaliteit van de bloemen heeft onze grootste zorg. Maakt u zich niet bezorgd, op kwaliteit heeft u 100% garantie, tot 3 dagen na vertrek! (Is er eens iets misgegaan dan kunt u rekenen op onze speciale extra service voor spoedgevallen.)

Meer dan bloemen groothandel

Ook voor de duurzame bloemist die gecertificeerd is via de Barometer Duurzame Bloemist staan we graag klaar. U leest er hier meer over: meer dan een bloemengroothandel

In de webshop van BabStar.nl kunt u in één keer al uw inkopen regelen. Bloemen, planten, bloemisterijartikelen; alles is beschikbaar in de webshop. Uw inkopen worden verzameld, met zorg vervoerd en in één keer geleverd tot in uw winkel. U kunt gelijk de volgende morgen aan de slag.

Denkt u: “Ja, dat gemak wil ik ook!” En heeft u nog geen inlogcode? Vraag er hier één aan!

BabStar.nl: samen werken én samenwerken in bloemen.

“Onze grootste prioriteit is dat úw klanten tevreden zijn!”