Het is weer tijd voor Amaryllis

Ben jij ook fan van kerstbloemen? Deze tijd van het jaar zijn ze er volop! Prachtige euphorbia’s, seringen, ilextakken, kerstroos en natuurlijk de bolbloemen zoals tulp en hyacinth. Ook hippeastrum is een echte winterbloem die geliefd is als kerstbloem. Lees hier meer:

Onderweg naar kerst met:

Kerstbloemen

We zijn alweer onderweg naar kerst. De aandacht voor bloemen wordt minder en minder omdat de kerstartikelen weer volop in de belangstelling komen. Veel bloemenwinkels worden of zijn inmiddels weer omgetoverd tot een ware kerstbeleving. Toch zijn er ook bloemen die wél in de schijnwerpers blijven staan. Een van de bloemen die bekend staat als kerstbloem is de Amaryllis

amaryllis in verschillende variaties
foto: Amaryllisinfo.eu

Amaryllisseizoen

Ze waren al een tijdje verkrijgbaar in de webshop van BabStar.nl maar in november gaat het amaryllisseizoen toch echt beginnen! Er is op dit moment al een ruim assortiment beschikbaar. Dat is mooi want Amaryllis is een bloem met een betoverende schoonheid, een bloem om van te genieten nu de dagen kouder en steeds donkerder worden.

herfst stolp
Foto: Amaryllisinfo.eu
amaryllis assorti model
foto: Amaryllisinfo.eu

Voor de variatie

Als je de steel aan de onderkant insnijdt ontstaan er mooie krullen. In een glazen vaas geeft dat een speels effect.

Creatief met hippeastrum

Solo of als arrangement

Solo in een vaas is deze kerstbloem heel mooi, maar ook is zij heel goed te combineren met andere bloemen en blad- of bessentakken. Zoek bijvoorbeeld eens naar een mooie exotische heliconia of andere exotische bloem in dezelfde kleur, dat geeft een prachtig effect!

Op z’n kop

Wist je dat? Deze bloem kan op z’n kop!

Wist je dat? Je kunt de stelen ook ondersteboven hangen. Vul de steel met water en de bloem blijft het goed doen, zelfs op z’n kop!

Meer informatie

Meer productinformatie over deze prachtige snijbloem vindt je via de knop hieronder. Via ‘Inspiratie’ in het menu op de website komt u bij nog meer informatie over producten die verkrijgbaar zijn in de webshop.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuws over bloemen en producten in de webshop, volg ons op social media. U vindt ons onder andere op FacebookInstagram en YouTube