fbpx

Herfst brengt de mooiste kleuren!

Geplaatst op 31-10-2019

Nog iets meer dan 50 dagen dan is het kerst! Heel veel tuincentra zijn al ingericht in kerstsfeer. Ik moet zeggen dat ik er ook al een aantal heb bezocht, van die kerstshows bij een tuincentrum. Niet dat ik daarvoor naar het tuincentrum ging, eigenlijk ging ik er heen om planten te kopen, maar ja… toen viel ik midden in zo’n kerstshow. Eigenlijk best jammer dat dat deze tijd al zo de aandacht trekt want de herfst heeft heel veel te bieden!

Herfst met mooie herfstproducten in mooie herfstkleuren. Als ik aan kerst denk dan denk ik aan winter, winterkou en warme chocolademelk en niet aan herfst met mooie herfstkleuren.

Maar ik was toch in het tuincentrum en ik vond het eerlijk gezegd, wel heel leuk om een rondje te lopen tussen de uitgestalde kerstspullen en om me te vergapen aan de geweldige kerstdorpjes met rondrijdende treintjes en draaimolens… Dilemma!

Gelukkig duurt het nog even voordat het kerst is en kunnen we ons hart toch nog ophalen aan de mooie kleuren van de herfst.
De webshop van BabStar.nl staat vol met mooie producten. Heel veel mooie grote chrysanten, in een breed scala aan kleuren. Mooi in een groot boeket met een tak herfstblad!

Euphorbia in wit, rood, roze en oranje, hortensia classic: verkleurend naar rood. De kleuren van de, in deze tijd al vroeg, ondergaande zon. Allerlei soorten sierfruit, pompoenen, physalis en besjes. U heeft het vast zelf ook al gezien in de webshop. Je krijgt er een echt herfstgevoel van!

Ga gewoon nog even voor de herfst. Doe inspiratie op bij BabStar.nl voor een mooi assortiment herfstbloemen en nog veel meer.
Kerst komt nog wel…

Nieuwsgierig? Geen inlogcode? Vraag er hier een aan!

Herfst, ik hou er van!

Groetjes van Henny