fbpx

Freesia actie; Doe mee en win!

Geplaatst op 15-09-2020

Doe mee en win Freesia-actie!

Deze week en volgende week is er bij BabStar.nl een Freesia-actie in samenwerking met de Flower Factor, Fabulous Freesia. Deze actie is speciaal voor klanten van BabStar.nl én er is een cadeaubon van € 100 te winnen!

Klant van BabStar.nl? Doe mee en win!
Koop de heerlijk geurende freesia in de webshop, maak er iets moois mee en deel een foto van je creatie met: marketing@babstar.nl
Ingezonden foto’s worden gedeeld via Social media met #fabulousfreesia en vermelding van naam en bloemenwinkel. (De winnende foto wordt geselecteerd op 24 september door Bab Star en Pim van den Akker van de FlowerFactor)

Freesia vers van de kweker

Speciaal voor deze actie zijn er door inkoper John geweldig mooie freesia’s ingekocht direct bij de kweker! Ze zijn er in 6 verschillende kleuren, met enkele en dubbele bloemen én ook in extra lang!

Een vleugje nostalgie

Weet jij dat Freesia door veel mensen gewaardeerd wordt vanwege de heerlijke geur? Misschien ook wel omdat die geur herinneringen oproept, een vleugje nostalgie omdat oma ze altijd had staan. Of misschien zaten ze wel in het trouwboeket van jouw moeder.
Ruik je de geur dan komen vanzelf de herinneringen weer terug, bijzonder!

Probeer het eens uit in jouw winkel! Wat vinden jouw klanten van de geur van Freesia?
Ook leuk om te combineren met bijvoorbeeld Burendag!
Nodig mensen uit voor een bakkie koffie bij jou voor de deur, richt je winkel in met geurende producten en maak geurende boeketten die jouw klanten aan hun buren kunnen geven. Een goede buur is tenslotte beter dan een verre vriend. (Lees hier meer: Nieuwsbrief Freesia actie)

Nieuw: freesia per bos!

De freesia’s zijn speciaal voor deze actie nu allemaal verkrijgbaar per bos. Leuk om eens verschillende kleuren uit te proberen!
Maak er mooi geurend bloemwerk mee voor in je winkel en… niet vergeten: stuur een foto van je creatie naar BabStar.nl en WIN!

(De freesia-actieweken zijn van 14 t/m 25 september. Foto insturen kan tot 23 september, op 24 september wordt de winnaar bekend gemaakt.)