fbpx

Burendag actie

Geplaatst op 16-09-2019

Bloemenwinkel als ontmoetingsplek!

Is jouw bloemenwinkel ook een ontmoetingsplek? Doe dan mee met Burendag én met onze actie: Win een koffiezetapparaat! (Voorwaarde is wel dat je al klant bent én bloemen bestelt bij BabStar.nl)

Burendag kent u dat? Dit jaar valt Burendag op: zaterdag 28 september. Leuk om aan te haken bij deze landelijke actie en eens in de winkel te organiseren; Schenk gezellig een kopje koffie voor uw klanten en verkoop speciale koffieboeketjes omdat het Burendag is.

BabStar.nl heeft ter ere van Burendag leuke miniboeketjes met bloemen van het seizoen (Vanaf 23 september in de webshop per 2 stuks, leuk als kassakoopje!)
Speciaal voor u is daar een label aan gehangen: “Wat boffen wij met zulke fijne buren!”

Buren zijn namelijk overal goed voor: de vissen voeren, de katten eten geven, op de hond passen, pakketjes aannemen, op je huis letten, de post oprapen en plantjes water geven in de vakantie en noem maar op. Zij verdienen het gewoon om in de bloemetjes gezet te worden!

Extra leuk: Wij geven hiervoor (in samenwerking met 365dagenbloemen) een koffiezetapparaat weg.

En dat niet alleen, we doen er ook nog een compleet koffiepakket bij (met koffie, bekertjes, melk, suiker én koekjes)

Doe mee met onze actie en win een koffiepakket met apparaat!

Zo heeft u alles bij de hand om meteen een heerlijk kopje koffie te zetten en te schenken voor iedereen die op Burendag in uw winkel komt. Niet alleen handig voor Burendag maar ook voor in de winkel. Iedere dag een lekker vers kopje koffie, wie wil dat nou niet!

Doe mee met onze actie en win!

Hoe doet u mee: Bedenk een origineel (bloemen) idee om de buurt, uw klanten uit te nodigen in uw winkel en deel dat met ons bij Babstar.nl, u kunt uw ideeën opsturen naar: marketing@babstar.nl
Doe dit voor 25 september!

Op 25 september maken we de winnaar bekend. Er is niet alleen een koffiezetapparaat te winnen maar: we hebben nog 5 prijzen! We geven 5 keer 4 gratis Burendag koffieboeketjes weg met bloemen van het seizoen (inclusief Burendaglabel).

Dus: doe mee met Burendag, verzin iets leuks. Deel je idee met BabStar.nl en WIN!!!

Tip: Op de website van Burendag.nl/vier-burendag vind je materiaal om ideeën op papier te zetten en ook een knop om uitnodigingen te maken en te versturen. Heel handig én heel leuk!

(We gebruiken het verzamelde materiaal om te delen via social media, uiteraard met vermelding van jouw naam en de naam van jouw winkel)

Met dank aan: 365dagen bloemen!