fbpx

Blog: Bab Star en Cinefleur #voordebloemist

Geplaatst op 25-03-2021

De weg naar succes, Cinefleur interviewt Bab Star

Er zijn net zoveel soorten bloemisten in de wereld als er bloemen op deze aarde zijn. Iedere bloem is uniek, maar iedere bloemist ook. Elke bloemist heeft een eigen verhaal en een eigen kijk op het bloemistenvak en bloemdesign.

Maar… hoe wordt je als bloemist succesvol? Om meer te weten te komen over de weg naar succes bracht Cinefleur een bezoek bij BabStar.nl en deed een interview met Bab.

BabStar.nl voor de bloemist

Weten wat er speelt bij en wat belangrijk is voor de bloemist staat bij Bab Star jr. voorop. Alert reageren op veranderingen in de markt heeft altijd onze prioriteit. Meedenken met de bloemist vormt nog steeds het hart van ons bedrijf.

Uw succes is ons succes

Wist u dat het opbouwen van een goede relatie met de juiste groothandel de sleutel kan zijn tot een succesvol bedrijf?!
Dat is de reden waarom Bloemengroothandel Bab Star meer wil zijn dan alleen een groothandel in bloemen en planten. Meedenken met de bloemist en tegemoet komen aan ieders individuele wensen en behoeften is bij alle afdelingen van BabStar.nl de dagelijkse gang van zaken. (Lees: BabStar.nl is meer dan een Bloemengroothandel alleen)

Via onze 1-stop-shop webshop heeft u de beschikking over een groot assortiment bloemen, planten, accessoires en decoratie artikelen. ’s Middags besteld, ’s avonds geleverd, ’s morgens direct aan de slag! Meer dan 40 jaar ervaring in het vak en weten wat er speelt bij u, de bloemist, maakt ons tot een partner in plaats van leverancier. Bab denkt graag met u mee en heeft zelfs tips hoe u nog succesvoller kunt worden.

Wordt een succesvolle bloemist met deze tips:

  • Toon interesse in je klant, ken je klant, wees sociaal
  • Zoek je netwerk dichtbij
    • Werk samen met andere winkeliers in jouw omgeving
    • Bouw een fanclub op via sociale media
  • Denk in oplossingen, niet in problemen

Ken jij Cinefleur al?

Wij werken natuurlijk graag mee aan het online magazine Cinefleur, het internationale digitale magazine met inspiratie en informatie uit de bloemen- en plantenwereld, elke editie vanuit een andere Europese hotspot.

“Cinefleur magazine, uw gratis inspiratiemagazine voor liefhebbers van bloemen en groen. Laat u inspireren door persoonlijke verhalen van bloemisten en tuincentra. Om de maand zorgen we voor inspiratie, belichten we trends en nieuwe producten in samenwerking met veredelaars, telers en toeleveranciers. Cinefleur reist in binnen- en buitenland om verhalen te vinden die verteld en gevisualiseerd kunnen worden door middel van film en fotografie.”

Ben je nieuwsgierig naar de Pre Spring editie waarin Bab Star te zien is? Je vindt het magazine hier:

Of schrijf je in en mis er geen één!

En… wordt geïnspireerd!

Foto’s en film gemaakt door Cinefleur