Bloemengroothandel Bab Star

Over ons

Meedenken met de bloemist vormt het hart van ons bedrijf.
We denken mee, innoveren en staan klaar voor al onze klanten.
Uw succes is ons succes!

ingangscontrole_bab-Star_kleine-foto
Afdeling_Externen_Bab-Star_foto-klein
Management_gesprek_Box_babstar_foto-klein

Bab en Mariëtte Star

In januari 1996 namen Bab en Mariëtte de bloemenlijn over van Bab Star sr. “In 2001 waren wij de eerste bloemengroothandel met een 100% online formule; een webshop met realtime foto’s. Het was en is nog steeds onze prioriteit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen met scherpe prijzen en een prachtig assortiment,
maar we willen ook meerwaarde bieden. Dit doen wij samen met onze medewerkers.”

Elke dag gaat een team van zo’n 50 vaste medewerkers enthousiast aan de slag, om te zorgen dat uw winkel wordt voorzien van onderscheidende bloemen en planten van topkwaliteit!

Inkopers

Dat begint al in de vroege ochtend met het inkopen van de bloemen. Tot voor kort deden de inkopers dat nog aan de veilingklokken, maar sinds de coronacrisis is dat allemaal digitaal geworden. Ze lopen nog wel elke ochtend langs de klaarstaande bloemen om te zien wat er geveild gaat worden. Zo zorgen zij ervoor dat de webshop elke dag goed gevuld is met verse bloemen van topkwaliteit!

inkoop_Bab_Star_kleine-foto
In-de-box_Bab_Star_kleine-foto
Inladen_bus_Bab_Star_kleine-foto

Boxmedewerkers & Orderpickers

De ingekochte bloemen worden gefotografeerd en verwerkt door de boxmedewerkers. Naast de ingekochte bloemen, worden ook de producten die van externe leveranciers binnenkomen verwerkt en klaargezet. Als alles binnen is en netjes in de koelcel staat, komen s ’middags de orderpickers om uw bestellingen te verzamelen.

Chauffeurs

De karren worden netjes opgebouwd, gecontroleerd en ingesealed; gereed voor vertrek. Aan de hand van het routeplan worden de karren ingeladen en gaan onze chauffeurs de weg op. Dagelijks rijden onze auto’s door heel Nederland en België om uw bestelling te bezorgen. Wij streven er naar om alles vóór 07.00 uur in uw winkel te hebben geleverd.

Boeket_Bab-Star
Bab_Mariette_Bab-Star
Kantoor_Bab_Star_kleine-foto

Achter de schermen

Achter de schermen bij een bloemengroothandel gebeurt er natuurlijk ook van alles. Er zijn mensen in dienst voor het onderhoud van de auto’s, planning, administratie en de marketing. Ook is er een eigen boeketafdeling.

Verkoop

Als klant heeft u voornamelijk contact met de vertegenwoordigers en de dames van de klantenservice. Onze vertegenwoordigers onderhouden nauw contact met de klanten. Naast dat zij nieuwe klanten bezoeken, gaan zij ook regelmatig langs bij bestaande klanten. Zij horen graag van u of alles nog naar de zin is. (Zie: Contact, voor de gegevens van de vertegenwoordigers).

Klantenservice

Maar u hoeft niet te wachten op een vertegenwoordiger als u ergens mee zit of vragen heeft. De klantenservice staat altijd tot uw beschikking! Als u iets zoekt wat niet in de webshop staat, of als u bloemen nodig heeft voor bijzonder bloemwerk; zij zullen er alles aan doen om u te helpen en regelen de inkoop. Door hun ruime kennis en ervaring in de bloemen, weten zij goed wat er bij u speelt en kunt u ook terecht als u advies nodig heeft.