fbpx

Bab Star opzet-bescherm-rek

Geplaatst op 11-06-2018

Bab Star opzet-bescherm-rek

Als bloemist moet u zich onderscheiden me de mooiste en beste kwaliteit!
Bloemen met een perfecte uitstraling zorgen voor zelf vertrouwen en trots, maar als de allermooiste bloemen door onzorgvuldige handelingen beschadigd raken reduceert de waarde naar nul.
In de Nederlandse keten worden alle bloemen door de kweker op water aangeboden. Dit is het allerbeste voor de bloemen.
Bovendien voegt hij daar oplossingen van chrysal aan toe die noodzakelijk zijn voor een goede uitbloei denk bijvoorbeeld aan voorbehandelingsmiddelen.
Wij voegen van de zelfde firma middelen toe aan het water die uw bloemen tijdens het transport beschermen tegen bacteriën en voorzien van de juiste voeding tijdens het transport.
Omdat wij de volledige verantwoording hebben voor de door u bestelde bloemen, van het orderpicken tot aan het bezorgen bij u in de winkel, is het noodzakelijk dit zo efficiënt mogelijk te doen. Hoe minder vaak de bloemen vastgepakt worden hoe beter.

Onze orderpickers pakken uw bloemen uit de grote fusten van kwekers en zetten die in een beweging in het 996 fustje op uw kar.
Dat is een keer minder dan als het in kratten of dozen wordt verpakt. Bij dat systeem gaat het eerst op de band of op de kar en wordt het daarna door iemand anders weer in de doos of krat verpakt. Bovendien kost een doos +/- € 2,00
Omdat het fustrekje van Royal Flora Holland (fc 596) bijzonder veel randen en openingen heeft,
verstoord dat een efficiënte manier van werken en wordt het risico op gebroken stelen groter omdat deze blijven haken op de randen van het rekje onderin de emmer. Royal Flora Holland is tot op heden nog niet bereid mee te werken aan een beter rekje dus hebben we dit zelf opgepakt en een nieuwe kraag laten ontwikkelen.
Want efficiëntie, zorg en kwaliteit zijn de pijlers van ons bedrijf.
Na een periode van twee maanden testen is het nu eindelijk zover, vanaf vandaag:

De introductie van het Bab Star opzet bescherm rek met code nummer 20

Hoe werkt dit:
Exact het zelfde als het oude rekje
Het is meermalig fust en
het statiegeld is ook € 3.-
Dus wees er zuinig op!
Niet hoger opstapelen dan 10 stuks

Bekijk hier het introductie filmpje op YouTube over het Bab Star Opzet-bescherm-rek