Alle producten in één keer bestellen?

Dat kan bij BabStar.nl!

Aan het woord is Harold Reuser van Bloemerie 88 in Oss.

Duurzame Bloemist

Harold geeft bloemwerk de aandacht die het verdient, waardoor zelfs een ‘eenvoudig’ boeket een prachtige uitstraling krijgt. Sinds 2017 mag Bloemerie 88 zich officieel ‘Duurzame Bloemist’ noemen. Een predikaat waar Harold erg trots op is.

Bloemen met keurmerk voor duurzaam

Bloemerie 88 staat onder leiding van meesterbinder Harold Reuser. Samen met zijn dames, stuk voor stuk vakkundige en gediplomeerde bloembinders, staat hij al jaren klaar om de meest mooie creaties te bedenken en te realiseren voor zijn klanten. En al sinds het begin werkt hij vol enthousiasme samen met Bab Star jr.

De reden hiervoor is dat Harold duurzame bloemist wilde worden en Bab Star hem hierbij kon ondersteunen. Met een ruim assortiment biologische bloemen en bloemen met MPS-keurmerk A/ A+ werd het makkelijker om aan de eisen te voldoen. Op de overzichtelijke factuur staan de percentages duurzame bloemen vermeld. Wilt u hier meer over weten? Lees: Bab Star ook voor duurzaam

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

’s Morgens direct aan de slag

Alle producten die een bloemist nodig heeft, kunnen via koppelingen met andere leveranciers in de webshop besteld worden. Het feit dat hiermee een compleet pakket besteld kan worden. En dat de bloemen en andere bestellingen elke ochtend klaar staan in zijn winkel is van groot belang voor Harold.

Om zijn brede klantenkring zo goed mogelijk te bedienen is er een grote diversiteit aan bloemwerk nodig. Hij zocht dus een flexibele partner die kon leveren. En die vond hij in Bab Star jr.

Tevreden klanten

Harold is dan ook blij met het ruime assortiment snijbloemen. Bijvoorbeeld: Rode rozen zijn er in verschillende lengten en prijzen. Zo kun je altijd je klant tevreden stellen qua prijs. Ook de adviezen die hij krijgt, hoe hij meer omzet uit de winkel kan halen, maken hem blij.

Wat de toekomst betreft hoop ik op nog een lange samenwerking met Bab Star!

Harold, Duurzame Bloemist Bloemerie 88

Klant worden?

Neem contact op of vraag een inlogcode aan