fbpx

Aangepaste openingstijden leveranciers

Geplaatst op 20-03-2020

Aangepaste openingstijden Broekhof en Megaplant

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben verschillende leveranciers waar we een koppeling mee hebben in de webshop, besloten om de openingstijden tot nader orde aan te passen.

Dit betekent dat vanaf aankomende maandag 23 maart de besteltijden worden aangepast. Dit geldt voor Broekhof (bloemisterijartikelen) en Megaplant (planten) voor zo ver.

U kunt bij Broekhof tot 9:00 uur bestellen ipv 13:00 uur. Houdt hier rekening mee met het bestellen van bijvoorbeeld graftakhouders, oasis en overige materialen.

Megaplant past zijn openingstijden helemaal aan. Deze partij levert normaal gesproken door heel Europa. Aangezien de meeste landen helemaal dicht zijn en de verkoop hiermee tot een minimum is gedaald, hebben zij besloten om op sommige dagen dicht te gaan. Dinsdag en donderdag worden er geen planten uitgeleverd. Alleen op maandag, woensdag en vrijdag. U kunt op deze dagen tot 05:00 uur ’s morgens bestellen voor vertrek op dezelfde dag.

Let op met bestellen bij andere leveranciers

Houdt er alstublieft rekening mee dat ook met de andere koppelingen de producten die u heeft geshopt niet meer geannuleerd kunnen worden als ze eenmaal in onze box staan. U bent dus zelf verantwoordelijk voor deze aankopen.

We hopen op uw medewerking. We staan graag voor u klaar mochten er vragen zijn! Bel: 071 40 22 185 of mail: kantoor@babstar.nl