Duurzaam kopen = duurzaam doen

Geplaatst op 20-02-2015

Bent u als Bloemist aangesloten bij Topbloemen dan heeft u vast al vernomen dat dit bloemistennetwerk binnenkort duurzame boeketten onder het Fair Flowers Fair Plants label, FFP-boeketten gaat verkopen.

Wilt u als bloemist ook deze boeketten gaan verkopen? In de webshop van BabStar.nl vindt u volop producten die duurzaam zijn geteeld. U herkent deze milieuvriendelijke producten aan de vermelding MPS A en FFP.

Bab Star jr. BV is de eerste Nederlandse groothandel die MPS A, EKO en FFP inzichtelijk maakte in zijn bestelsysteem en op de factuur. Als geen ander kent hij het belang van en is deelnemer/ambassadeur van Fair Flowers Fair Plants en van de Barometer duurzame bloemist.

In de webshop van Bab Star jr BV zijn de Fair Flowers Fair Plants verkrijgbaar. U herkent ze aan het keurmerk: MPS A en FFP (De vermelding  FFP wordt uitsluitend vermeld als de kweker ook MPS A is gecertificeerd). Ook op de factuur is dit terug te vinden.

Topbloemen_FFP

Met de Barometer Duurzame Bloemist toont een bloemist aan dat hij duurzaam onderneemt

Wilt u kunnen aantonen dat u bewust bezig bent met milieuvriendelijk, groen en duurzaam ondernemen? Kijk dan eens op de website van Barometer Duurzame Bloemist. Barometer duurzame Bloemist is een certificatiesysteem voor duurzamere bedrijfsvoering en inkoop van duurzamere bloemen en planten. De betrouwbaarheid van een keurmerk staat of valt met de borging ervan. Bij de Barometer Duurzame Bloemist is dat goed geregeld.

U kunt certificaten behalen op verschillende niveau’s. Het gouden niveau is gelijk aan Milieukeur. Hiermee kunt u zich profileren als milieuvriendelijk bloemist door het logo bijvoorbeeld te gebruiken op uw website en op uw facturen. Door uw inkopen te doen in de webshop van BabStar.nl haalt u gemakkelijk het vereiste percentage MPS A bloemen om een certificering te behalen bij de Barometer Duurzame Bloemist.

Koop bewust, kies duurzaam!

Links:

 

Meer informatie over Keurmerken Bloemen: Keurmerkenwijzer